Απεργια Στα Πλοια / Apergia Ploiwn Eidhseis Nea Apergia Ploion : Διαβάστε τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο viva travel.

Απεργια Στα Πλοια / Apergia Ploiwn Eidhseis Nea Apergia Ploion : Διαβάστε τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο viva travel.. Νέα 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), ζητώντας την κατάργηση του νόμου 4714/2020. 24ωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς σωματεία πενεν, πεμεν, στεφενσων, πεεμαγεν και πενηηεν πραγματοποιούν την πέμπτη 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας! «δυνατή γλυφάδα» αθηνά λυγνού γλυφάδα εμπορικοσ συλλογοσ γλυφαδασ εν.εο.ν.

Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα το μετρό γραμμές 1 (ησαπ) και γραμμή 2&3, τα τρόλεϊ και το τραμ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν αποφασίσει τα αντίστοιχα σωματεία εργαζομένων. Α.μ.ε.α γλυφάδας κωστα κοκκορη μιλτιάδη βαρβιτσιώτη παρανομο νεκροταφειο απεργία τσούχτρα Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Επιστρεφει στα δρομολογια το «πρεβελησ» 10 ιανουάριος, 2020 συντάκτης δημήτρης πράσσος · published 10 ιανουάριος, 2020 Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη.

Xwris Ploia Kai Ayrio Pempth Synexizetai H Apergia Ths Pno Inkefalonia
Xwris Ploia Kai Ayrio Pempth Synexizetai H Apergia Ths Pno Inkefalonia from www.inkefalonia.gr
Εκεί, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό. Απεργια στα πλοια τησ ακτοπλοϊασ απο παρασκευη 06/05 εωσ και τριτη 10/05 μάιος 5, 2016 Εικοσιτετράωρη απεργία στα πλοία τον σεπτέμβρη 26 αυγ 2018 01:00 Επιστρεφει στα δρομολογια το «πρεβελησ» 10 ιανουάριος, 2020 συντάκτης δημήτρης πράσσος · published 10 ιανουάριος, 2020 Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα το μετρό γραμμές 1 (ησαπ) και γραμμή 2&3, τα τρόλεϊ και το τραμ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν αποφασίσει τα αντίστοιχα σωματεία εργαζομένων. Απεργίες και στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από τους εργαζομένους στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ετικέτες 24ωρη απεργια πλοιων τεταρτη 3/7/19, απεργια πλοιων τεταρτη, απεργια στα πλοια, απεργιες στα πλοια, apergia, apergies Νέα 48ωρη απεργία, που θα ξεκινά αύριο παρασκευή 9 δεκεμβρίου στις 06:00 και θα λήγει την κυριακή 11 δεκεμβρίου το πρωί στις 06:00 αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία.

Απεργια στα πλοια τησ ακτοπλοϊασ απο παρασκευη 06/05 εωσ και τριτη 10/05 μάιος 5, 2016

Εκεί, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό. Αρχικά η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) είχε εξαγγείλει 48ωρη απεργία για σήμερα τρίτη και αύριο τετάρτη, ωστόσο σε νέα σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να κλιμακώσει την κινητοποίησή της, κηρύσσοντας νέα 48ωρη απεργία για την πέμπτη. H εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά σήμερα αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την μεγάλη τρίτη και μεγάλη τετάρτη. Διαβάστε τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο viva travel. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. «δυνατή γλυφάδα» αθηνά λυγνού γλυφάδα εμπορικοσ συλλογοσ γλυφαδασ εν.εο.ν. Έξω από την εκκλησία του αγίου διονυσίου και εν συνεχεία πορεία στο υπουργείο. Επιστρεφει στα δρομολογια το «πρεβελησ» 10 ιανουάριος, 2020 συντάκτης δημήτρης πράσσος · published 10 ιανουάριος, 2020 Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ… Α.μ.ε.α γλυφάδας κωστα κοκκορη μιλτιάδη βαρβιτσιώτη παρανομο νεκροταφειο απεργία τσούχτρα Απεργίες και στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από τους εργαζομένους στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), ζητώντας την κατάργηση του νόμου 4714/2020. Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας!

Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας! Nα προσέλθουν σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας στην ποντοπόρο ναυτιλία, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. «δυνατή γλυφάδα» αθηνά λυγνού γλυφάδα εμπορικοσ συλλογοσ γλυφαδασ εν.εο.ν. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορ…

Xwris Ploia Stis 3 Septembrh Apergia Ths Pno Nea Selida
Xwris Ploia Stis 3 Septembrh Apergia Ths Pno Nea Selida from neaselida.gr
Newsit ελλαδα απεργια στα πλοια: Απεργίες και στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από τους εργαζομένους στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Γενικό μπλακ άουτ στη χώρα την τρίτη 24 σεπτεμβρίου ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα προχωρήσουν σε. Αρχικά η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) είχε εξαγγείλει 48ωρη απεργία για σήμερα τρίτη και αύριο τετάρτη, ωστόσο σε νέα σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να κλιμακώσει την κινητοποίησή της, κηρύσσοντας νέα 48ωρη απεργία για την πέμπτη. Έξω από την εκκλησία του αγίου διονυσίου και εν συνεχεία πορεία στο υπουργείο. H εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά σήμερα αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την μεγάλη τρίτη και μεγάλη τετάρτη. Απεργια στα πλοια τησ ακτοπλοϊασ απο παρασκευη 06/05 εωσ και τριτη 10/05 μάιος 5, 2016 Διαβάστε τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο viva travel.

Νέα 48ωρη απεργία, που θα ξεκινά αύριο παρασκευή 9 δεκεμβρίου στις 06:00 και θα λήγει την κυριακή 11 δεκεμβρίου το πρωί στις 06:00 αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία.

24ωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς σωματεία πενεν, πεμεν, στεφενσων, πεεμαγεν και πενηηεν πραγματοποιούν την πέμπτη 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα, πέμπτη, τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λ όγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας! 02/04/email protected:50 απεργια στα πλοια τη μεγαλη εβδομαδα. Απεργια στα πλοια τησ ακτοπλοϊασ απο παρασκευη 06/05 εωσ και τριτη 10/05 μάιος 5, 2016 Έξω από την εκκλησία του αγίου διονυσίου και εν συνεχεία πορεία στο υπουργείο. Διαβάστε τα τελευταία νέα και τις ανακοινώσεις των ακτοπλοϊκών εταιρειών στο viva travel. Γενικό μπλακ άουτ στη χώρα την τρίτη 24 σεπτεμβρίου ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα προχωρήσουν σε. Ετικέτες 24ωρη απεργια πλοιων τεταρτη 3/7/19, απεργια πλοιων τεταρτη, απεργια στα πλοια, απεργιες στα πλοια, apergia, apergies Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. H εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά σήμερα αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την μεγάλη τρίτη και μεγάλη τετάρτη. Επιστρεφει στα δρομολογια το «πρεβελησ» 10 ιανουάριος, 2020 συντάκτης δημήτρης πράσσος · published 10 ιανουάριος, 2020

Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Απεργια στα πλοια τησ ακτοπλοϊασ απο παρασκευη 06/05 εωσ και τριτη 10/05 μάιος 5, 2016 Νέα 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επιστρεφει στα δρομολογια το «πρεβελησ» 10 ιανουάριος, 2020 συντάκτης δημήτρης πράσσος · published 10 ιανουάριος, 2020 Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας!

H Penen Proxwra Se 24wrh Apergia Sta Ploia Naxostimes Gr
H Penen Proxwra Se 24wrh Apergia Sta Ploia Naxostimes Gr from naxostimes.gr
H εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά σήμερα αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την μεγάλη τρίτη και μεγάλη τετάρτη. Εικοσιτετράωρη απεργία στα πλοία τον σεπτέμβρη 26 αυγ 2018 01:00 Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα το μετρό γραμμές 1 (ησαπ) και γραμμή 2&3, τα τρόλεϊ και το τραμ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν αποφασίσει τα αντίστοιχα σωματεία εργαζομένων. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το μεσημέρι η διοίκηση της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Α.μ.ε.α γλυφάδας κωστα κοκκορη μιλτιάδη βαρβιτσιώτη παρανομο νεκροταφειο απεργία τσούχτρα Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται κανονικά. Γενικό μπλακ άουτ στη χώρα την τρίτη 24 σεπτεμβρίου ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα προχωρήσουν σε. Απεργίες και στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από τους εργαζομένους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Απεργίες και στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από τους εργαζομένους στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Νέα 24ωρη απεργία σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Επιστρεφει στα δρομολογια το «πρεβελησ» 10 ιανουάριος, 2020 συντάκτης δημήτρης πράσσος · published 10 ιανουάριος, 2020 Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας, αποφάσισε ομόφωνα το μεσημέρι η διοίκηση της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, αποφάσισαν σήμερα οι πρόεδροι των 13 ναυτεργατικών σωματείων. Δεμένα θα παραμείνουν σήμερα, πέμπτη, τα πλοία στα λιμάνια της χώρας, λ όγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που κήρυξε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της, με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. H εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας αιφνιδιαστικά σήμερα αποφάσισε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την μεγάλη τρίτη και μεγάλη τετάρτη. Εκεί, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό. Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα το μετρό γραμμές 1 (ησαπ) και γραμμή 2&3, τα τρόλεϊ και το τραμ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν αποφασίσει τα αντίστοιχα σωματεία εργαζομένων. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται κανονικά. Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας! 24ωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς σωματεία πενεν, πεμεν, στεφενσων, πεεμαγεν και πενηηεν πραγματοποιούν την πέμπτη 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Την κήρυξη 48ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τρίτη 23 και την τετάρτη 24 φεβρουαρίου, αποφάσισε το πρωί, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), ζητώντας την κατάργηση του νόμου 4714/2020.

Γενικό μπλακ άουτ στη χώρα την τρίτη 24 σεπτεμβρίου ακινητοποιημένα θα είναι τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία και οι συρμοί στο δίκτυο της γραμμής 1 του μετρό, ενώ οι εργαζόμενοι στις γραμμές 2 και 3 και στο τραμ θα προχωρήσουν σε απεργια. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα διεξάγονται κανονικά.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama